گــــــــــردو

مرغ خامه ای ایتالیایی

شنبه, ۱۷ بهمن ۱۳۹۴، ۱۱:۳۳ ب.ظ

مواد لازم:


۴ عدد سینه مرغ بدون پوست و استخوان

۱ قاشق غذاخوری روغن


نصف قاشق چایخوری نمک

یک چهارم قاشق چایخوری فلفل


۲ قاشق غذاخوری سس ایتالیایی

۱ فنجان سس پاستای آلفردو


مطلب مرتبط: طرز تهیه سس آلفردو


مرغ خامه ای ایتالیایی


طرز تهیه:


مرغ ها را روی یک تخته قرار داده و به آرامی آنها را با یک گوشت کوب یا وردنه بکوبید تا به ضخامت ۱٫۵ سانتیمتری برسد. یک ماهیتابه گود برداشته و روغن را روی حرارت متوسط گرم کنید.

مرغ را داخل قابلمه ریخته و نمک و فلفل را روی آنها بپاشید. مرغ را برای دو دقیقه (برای هر طرف آن) سرخ کنید تا طلایی رنگ شود.حالا در یک کاسه کوچک سس ایتالیایی و سس آلفردو را مخلوط کرده تا زمانی که یکدست شود.

سس را روی مرغ در ماهیتابه ریخته و اجازه دهید جوش بیاید. حرارت را کاهش داده و درب ظرف را بگذارید. ۸ تا ۱۰ دقیقه صبر کنید تا به آرامی بجوشد تا زمانی که مرغ به خوبی بپزد.


ترجمه: حمیده انیسی بصیر/نوین زی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی