گــــــــــردو

کیک خیس میوه ای

جمعه, ۲۳ بهمن ۱۳۹۴، ۱۱:۳۵ ب.ظ

مواد لازم:


تخم مرغ ۴ عدد

آب گرم ۴ قاشق


شکر ۷ قاشق

روغن مایع نصف لیوان


آرد ۱٫۵ لیوان

نشاسته ۲ قاشق


وانیل ۱ پاکت

بکینگ پودر ۱پاکت


برای خیس کردن:


شیر شیرین شده ۱ لیوان


کرم:


شیر ۳ لیوان

آرد ۲ قاشق


نشاسته ۲ قاشق

شکر ۵ قاشق


طرز تهیه :


در یک ظرف تخم مرغ ها , آب گرم راریخته و با میکسر ۵ دقیقه هم می زنیم رویش شکر, روغن مایع می ریزیم و به هم زدن ادامه میدهیم سپس آرد, نشاسته, بکینگ پودر و وانیل را ریخته

و با قاشق هم می زنیم قالب کیک را با کره یا روغن جامد چرب میکنیم و مواد را در قالب ریخته و در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده قرار می دهیم وقتی کیک سرد شد از قالب خارج کرده

 و از پهنا آن را به دو قسمت مساوی تقسیم می کنیم


کرم:


در قابلمه شیر, آرد , نشاسته , وانیل و شکر را ریخته و هم میزنیم و می پزیم سپس می گذاریم ولرم شود


رویه:


در یک کاسه کرم شانتی و شیر سرد ریخته و با میکسر هم میزنیم یک سوم آن را به کرم آماده شده می ریزیم و با میکسر هم میزنیم به هر دو طرف کیک بریده شده با شیر شیرین خیس می کنیم

 به قسمت زیر کیک کرم را ریخته و می مالیم یک عدد موز حلقه شده را روی کرم می چینیم قسمت دوم کیک را روی کرم می گذاریم بقیه کرم شانتی را به همه جای کیک مالیده بطوریکه اصلا کیک دیده نشود

قسمت های کناری کیک را با شکلات می پوشانیم با موز و نارنگی خرد شده روی کیک را تزیین میکنیم این کیک را ۵-۶ ساعت در یخچال قرار می دهیم سپس سرو میکنیم.


دکترسلام

  • ۹۴/۱۱/۲۳
  • blogo

آشپز خانه

شیرینی

کیک

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی