گــــــــــردو

طرز تهیه پفک خانگی

دوشنبه, ۲۶ بهمن ۱۳۹۴، ۱۱:۱۳ ب.ظ

در زیر طرز تهیه پفک خانگی را میخوانید:

مواد لازم :


آرد الک شده -۱۰۰ گرم

کره -۹۰ گرم


پنیر رنده شده ( پنیر چدار یا گودا )- ۱۰۰ گرم

نمک یا هرطعم دهنده دلخواه- به میزان لازم


طرز تهیه:

فر را از قبل گرم کنید . کره را به مدت ۴۵ ثانیه در مایکروفر گرم کنید تا نرم شود . آرد و پنیر را اضافه کنید و با چنگال مخلوط کنید تا خمیری نرم به دست آید . در صورت تمایل می توانید

از قالب های گرد کوچک برای شکل دادن به پفک استفاده کنید .

با خمیر توپ های کوچکی تهیه کنید . با این مقدار حدود ۲۴ عدد خمیر گرد و کوچک تهیه می شود . قلقلی ها را روی کاغذ مخصوص فر که از قبل کمی چرب کردید روی سینی قرار دهید و

با دست کمی فشار دهید تا صاف شود هر چه ضخامت آن کمتر باشد تردتر خواهد شد . سپس در فر با درجه ۱۹۰ سانتی گراد به مدت حدود ۱۲ دقیقه بگذارید تا روی پفک ها طلایی شود .


منبع:روزنامه خراسان

  • ۹۴/۱۱/۲۶
  • blogo

آشپز خانه

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی