گــــــــــردو

خورشت بوقلمون

سه شنبه, ۲۷ بهمن ۱۳۹۴، ۱۱:۴۱ ب.ظ

مواد لازم :


گوشت بوقلمون : ۳۰۰ گرم 

سیب‌زمینی :دو عدد


شوید خشک :دو قاشق غذاخوری

پیاز خلال شده :یک عدد 

تخم آفتا‌ب‌گردان :یک قاشق غذاخوری 

روغن‌زیتون :سه تا چهار قاشق غذاخوری


 آب، نمک و زعفران :به میزان لازم


طرز تهیه:


برای تهیه خورشت بوقلمون در ابتدا گوشت بوقلمون را به تکه‌های ریز قیمه‌ای درآورید و به مدت یک ساعت در پیاز و زعفران قرار دهید و در یخچال بگذارید. سپس گوشت‌ها را به همراه پیاز و

 روغن‌زیتون روی حرارت ملایم تفت دهید، بعد دو لیوان آب به مواد اضافه کنید و بگذارید به مدت ۴۵ دقیقه بپزد تا گوشت نرم شود. آن‌گاه سیب‌زمینی‌ و تخم آفتابگردان را اضافه ‌کنید.

وقتی گوشت و سیب‌زمینی پخت و آب خورشت غلیظ شد، در ظرف موردنظر بکشید و در صورت دلخواه یک قاشق روغن‌زیتون روی آن بریزید.


خراسان

  • ۹۴/۱۱/۲۷
  • blogo

آشپز خانه

خورشت

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی