گــــــــــردو

یک غذای ایتالیایی با سس مخصوص

پنجشنبه, ۲۹ بهمن ۱۳۹۴، ۱۱:۳۷ ب.ظ

این غذا با گوشت سینه مرغ تهیه می شود و باید همراه سس مخصوص خود سرو شود روش تهیه آن بسیار ساده و سریع است و به سبک مرم ایتالیا تهیه می شود و طعم و مزه ای خاص و

منحصر بفرد دارد با ما در ادامه مطلب همراه باشید


مواد لازم برای مرغ خامه ای ایتالیایی:


سینه مرغ بدون پوست و استخوان ۴ عدد

روغن ۱ قاشق غذاخوری


نمک نصف قاشق چایخوری

فلفل یک چهارم قاشق چایخوری


سس ایتالیایی ۲ قاشق غذاخوری

سس پاستای آلفردو ۱ فنجان


طرز تهیه مرغ خامه ای ایتالیایی:


مرغ ها را روی یک تخته قرار داده و به آرامی آنها را با یک گوشتکوب یا وردنه بکوبید تا به ضخامت ۱٫۵ سانتیمتری برسد.

یک ماهیتابه گود برداشته و روغن را روی حرارت متوسط گرم کنید. مرغ را داخل قابلمه ریخته و نمک و فلفل را روی آنها بپاشید. مرغ را برای دو دقیقه (برای هر طرف آن) سرخ کنید تا طلایی رنگ شود.

حالا در یک کاسه کوچک سس ایتالیایی و سس آلفردو را مخلوط کرده تا زمانی که یکدست شود.

سس را روی مرغ در ماهیتابه ریخته و اجازه دهید جوش بیاید. حرارت را کاهش داده و درب ظرف را بگذارید. ۸ تا ۱۰ دقیقه صبر کنید تا به آرامی بجوشد تا زمانی که مرغ به خوبی بپزد.


دکترسلام

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی