گــــــــــردو

پیراشکی تاتار

شنبه, ۱ اسفند ۱۳۹۴، ۱۲:۳۵ ب.ظ

این خمیر در آب جوش و نمک پخته می شود و خمیر متفاوتی است ابتدا طریقه درست کردن خمیر را یاد می گیریم سپس مواد رویی آن را درست می کنیم


مواد لازم:


آرد نیم کیلو

آب ولرم ۱٫۵ استکان


نمک ۱ قاشق چای

تخم مرغ ۲ عدد


رویه:


گوشت چرخ شده ۵۰۰ گرم

رب ۱ قاشق


کره ۲ قاشق

نمک


پاپریکا ۱ قاشق مربا

نعناع ۱ قاشق مربا


ماست ۲ لیوان

آب نصف لیوان


سیر ۳ حبه


طرز تهیه :


در یک کاسه آرد ریخته سپس وسط آن را باز کرده و تخم مرع و نمک و آب را می ریزیم هم زده تا خمیری بدست آید که به دست نچسبد خمیر را به ۶ قسمت مساوی تقسیم کرده

در قابلمه آب جوشانده خمیر ها را دانه دانه با وردنه هایی که خیلی نازک است باز کرده وقتی باز می کنیم دیگر وردنه را از خمیر در نمیاوریم و برش می دهیم ( به شکل مربع های کوچک).

در آبی که جوش آمده نصف قاشق مربا نمک می ریزیم و خمیرهای بریده شده را در اب جوش می ریزیم یکی دو جوش که بزند از حرارت برمی داریم زیاد نمی جوشانیم

سپس به آب سرد می گیریم. سیر خرد شده , آب, ماست ,نمک را ریخته هم میزنیم . در یک تابه کره ریخته رب ریخته وقتی تفت دادیم رویش گوشت چرخ شده , پاپریکا, نمک و نعناع می ریزیم

سپس وقتی خمیر کاملا آبش رفت در یک سینی گذاشته و ماست سیردار را می ریزیم سپس در ظرف مورد نظر ریخته رویش از گوشت چرخ شده می ریزم.


دکترسلام

  • ۹۴/۱۲/۰۱
  • blogo

آشپز خانه

پیراشکی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی