گــــــــــردو

کیک گردو و دارچین

شنبه, ۸ اسفند ۱۳۹۴، ۱۱:۱۱ ب.ظ

مواد لازم برای روی کیک:


شکر قهوه ای- یک سوم پیمانه (می توانید با شکر سفید جایگزین کنید)

شکر سفید- یک سوم پیمانه


آرد- یک سوم پیمانه

کره نرم- ۵۷ گرم


پودر دارچین- یک قاشق غذاخوری 

گردوی خرد شده- یک پیمانه


مواد برای تهیه کیک:


آرد- ۳ پیمانه 

بکینگ پودر- یک قاشق غذاخوری

پودر دارچین- یک قاشق چای خوری 

ماست یا خامه- یک و سه چهارم پیمانه (هم دمای اتاق)

 

شکر ترجیحاً قهوه ای- یک پیمانه

تخم مرغ- ۳ عدد (با دمای اتاق)

کره آب شده و خنک- ۱۰۰ گرم *نمک- یک چهارم قاشق چای خوری


طرز تهیه:

فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.

 ۲ قالب ۲۳ سانتی متری را با کمی کره چرب کنید.

آرد، جوش شیرین، بکینگ پودر، دارچین و نمک را با هم الک کنید.

در ظرف دیگر، خامه، شکر قهوه ای و سفید، تخم مرغ و کره را با هم مخلوط و به آرامی به مخلوط آرد اضافه کنید و به آرامی هم بزنید.

مایه کیک را به طور مساوی در هر ۲ قالب بریزید و روی آن را صاف کنید.

برای تهیه مواد روی کیک : *با استفاده از انگشتان، شکر قهوه ای، شکر سفید، آرد، کره و دارچین را با هم مخلوط کنید تا خیس شود، سپس گردو را به آن اضافه کنید.

مواد رویه را روی هر ۲ مایه کیک بریزید و به مدت ۳۰ دقیقه کیک را در فر قرار دهید. 

پس از آماده شدن، از فر دربیاورید و بگذارید سرد شود.


خراسان

  • ۹۴/۱۲/۰۸
  • blogo

آشپز خانه

شیرینی

کیک

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی