گــــــــــردو

سالاد سالامی ایتالیایی

چهارشنبه, ۱۲ اسفند ۱۳۹۴، ۱۰:۵۰ ب.ظ

مواد لازم:


۱ حبه سیر

۲۸ گرم پنیر رومانو


۲ فنجان نان پیتا

۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون


مواد لازم برای سس:


۲ قاشق غذاخوری سرکه

۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون


نصف قاشق چایخوری خردل

نصف یک حبه سیر


نصف قاشق چایخوری نمک

یک چهارم قاشق چایخوری فلفل


مواد لازم برای سالاد:


۶ تکه سالامی (به صورت نواری خرد شود)

۴ فنجان کاهوی خرد شده


یک چهارم فنجان نخود پخته

یک چهارم فنجان پیاز قرمز خرد شده


۳ تا ۴ تکه ترشی فلفل شیرین

۴ عدد زیتون


مقداری پنیر رومانو (اختیاری)


طرز تهیه:


فر را با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید. کف سینی فر را با کاغذ مخصوص پخت و پز بپوشانید.

با استفاده از یک رنده، سیر و پنیر رومانو را رنده کنید. این دو را به همراه نان پیتا و یک قاشق روغن زیتون داخل یک کاسه بزرگ ریخته و مخلوط کرده و بعد آنها را در یک لایه روی سینی فر پخش کنید.

۱۵ تا ۲۰ دقیقه صبر کرده و زمانی که نان ها تست و طلایی رنگ شدند آنها را از فر خارج کرده و داخل یک کاسه بریزید تا خنک شود. فر را خاموش نکنید.

یک شیشه باریک درب دار بردارید. سرکه، خردل و روغن زیتون را به همراه نصف یک حبه سیر رنده شده داخل آن ریخته و درب شیشه را ببندید.

شیشه را به شدت تکان دهید تا به خوبی ترکیب شوند. حالا سس آماده شده را کنار بگذارید.

تکه های سالامی را روی سینی فر پخش کرده و برای ۱۵ دقیقه داخل فر بگذارید. بعد از اینکه ترد شدند آنها را از فر خارج کرده و داخل بشقاب بریزید تا سرد شوند.

کاهوها و مواد لازم سالاد را میان دو تا چهار کاسه تقسیم کرده و روی آن سالامی، مخلوط نان برشته شده، سس و پنیر رومانو ریخته و سرو کنید.


ترجمه: حمیده انیسی بصیر/نوین زی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی