گــــــــــردو

ماکارانی همبرگری

سه شنبه, ۱۸ اسفند ۱۳۹۴، ۱۱:۰۸ ب.ظ

مواد لازم:


۲ فنجان ماکارانی خام

۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون


۴۵۰ گرم گوشت راسته

۱ عدد پیاز خرد شده


نصف قاشق چایخوری نمک

مقدار کمی فلفل چیلی


نصف قاشق چایخوری دانه کرفس

۱ عدد کنسرو ۷۰۰ گرمی گوجه فرنگی


۲ قاشق غذاخوری سس ورستر شایر

یک چهارم فنجان جعفری تازه خرد شده


نمک و فلفل سیاه تازه برای مزه دار کردن


طرز تهیه:


یک قابلمه بزرگ برداشته و مقداری آب و نمک داخل آن بریزید و طبق دستور روی بسته ماکارانی ، آن را طبخ کنید.


در حین پخت ماکارانی، سس را درست کنید. یک ماهیتابه برداشته و یک قاشق روغن زیتون داخل آن ریخته و گوشت را روی حرارت بالا سرخ کنید تا قهوه ای رنگ شود. دائم آن را هم بزنید.

وقتی گوشت قهوه ای رنگ شد، پیاز را اضافه کرده و هم بزنید. تا زمانی که پیاز نرم شود به تفت دادن ادامه دهید (۴ تا ۶ دقیقه).

دانه کرفس، فلفل چیلی و نمک را هم اضافه کرده و گوجه ها و سس ورستر شایر را داخل ماهیتابه ریخته و خوب هم بزنید. اجازه دهید برای ۵ دقیقه بجوشد.

حالا ماکارانی آبکشی شده و پخته را همراه با جعفری در ماهیتابه بریزید. ۵ دقیقه آن را تفت دهید.

در آخر فلفل سیاه و نمک را برای طعم دار شدن اضافه کنید.


ترجمه: حمیده انیسی بصیر/نوین زی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی