گــــــــــردو

بیف و بروکلی

چهارشنبه, ۱۹ اسفند ۱۳۹۴، ۱۱:۰۲ ب.ظ

مواد لازم:


۳۴۰ گرم گوشت راسته (خرد شده)

۳۴۰ گرم کلم بروکلی


۲ قاشق غذاخوری روغن پخت و پز

۲ حبه سیر (به خوبی له شود)


۱ قاشق چایخوری آرد ذرت (در یک قاشق غذاخوری آب حل شود)

مواد لازم برای تهیه موادی که گوشت را داخل آن می خوابانید:


۱ قاشق چایخوری سس سویا

۱ قاشق چایخوری سرکه


نصف قاشق چایخوری آرد ذرت

یک هشتم قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه


مواد لازم برای تهیه سس:

۲ قاشق غذاخوری سس صدف


۱ قاشق چایخوری سرکه

۱ قاشق غذاخوری سس سویا


یک چهارم فنجان عصاره مرغ


نکته: سس صدف به طور معمول از شکر، نمک، آرد ذرت، کارمل و عصاره صدف تهیه می شود.

مواد لازم برای خواباندن گوشت را با هم در یک کاسه متوسط خوب هم بزنید. تکه های گوشت را داخل این مواد ریخته تا به خوبی از آن پوشیده شوند. گوشت ها را برای ۱۰ دقیقه به همین حالت رها کنید.

مواد لازم برای تهیه سس را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید.

حالا بروکلی ها را در یک قابلمه ای که حاوی آب جوش (به میزان دو نیم سانتی متر از قابلمه) است ریخته و برای دو دقیقه آن را طبخ کرده و بعد آبکشی کنید.

یک ووک روی حرارت بالا گذاشته و اجازه دهید خوب گرم شود (طوری که اگر قطره ای آب با آن تماس پیدا کند فورا تبخیر شود). روغن پخت و پز را داخل آن بریزید.

 گوشت را اضافه کرده و فورا آن را در یک لایه پخش کنید. اجازه دهید برای یک دقیقه بدون هیچ تکانی سرخ شوند. بعد از این زمان سیر را اضافه کرده و سی ثانیه تفت دهید تا زمانی که دیگر گوشت ها صورتی رنگ نباشند.

حالا سس و آرد ذرت حل شده در آب را داخل ماهیتابه ریخته تا زمانی که جوشیده و غلیظ شود (۳۰ ثانیه). در آخر بروکلی را اضافه کرده و سرو کنید.


ترجمه: حمیده انیسی بصیر/نوین زی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی