گــــــــــردو

پیراشکی اسفناج با خمیر خانگی

جمعه, ۲۱ اسفند ۱۳۹۴، ۱۱:۱۵ ب.ظ

اسفناج شامل گروه های غذایی است که طرفداران زیادی ندارد ولی بسیار پر خاصیت است برای اینکه از این سبزی استفاده شود آن را با مدل پیراشکی آموزش میدهیم

 که بخصوص بچه ها طرفدار غذاهای خمیری هستند حتما از این مدل خوششان خواهد آمد پس اینگونه اسفناج را وارد رژیم غذایی بچه ها کنیم


مواد لازم:


آرد ۴ لیوان

روغن مایع نصف استکان


نمک و آب

چرب کردن خمیر:


کره ۱۰۰ گرم

روغن مایع ۱ استکان


موادد اخلی:


اسفناج ۱ کیلو

پیاز ۱ عدد


پنیر سفید ۱۵۰ گرم

روغن زیتون نمک وفلفل


رویه:


زرده تخم مرغ

کنجد


سیاه دانه


طرز تهیه :


در کاسه آرد ریخته نمک می ریزیم در وسط روغن زیتون و آب ولرم ریخته از وسط خمیر را هم میزنیم خوب ورز داده تاخمیر شود روی خمیر را پوشانده تا استراحت کند. دریک تابه روغن زیتون

ریخته پیاز خرد شده را کمی تفت داده سپس اسفناج خرد شده می ریزیم و به تفت دادن ادامه میدهیم نمک و فلفل می ریزیم وقتی اسفناجها نرم شد حرارت را خاموش میکنیم

تا سرد شود.کره را ذوب کرده و با روغن مخلوط میکنیم خمیری که استراحت دادیم روی میز کار آرد ریخته و با وردنه باز میکنیم تا جایی که میتوانیم خمیر را نازک باز کرده از روی آن آرد ها را تمیز کرده

رویش مخلوط روغن ر ا می مالیم وبا دست تا جایی که میتوانیم خمیر را بزرگ میکنیم روی خمیر مخلوط اسفناج را در یک طرف می ریزیم و رول میکنیم سپس گرد می بندیم و با چاقو ب

نصف میکنیم بقیه خمیر را هم به همین شکل درست میکنیم روی سینی فر کاغذ روغنی انداخته و در آن قرار می دهیم رویش زرده تخم مرغ می مالیم رویش سیاه دانه و کنجد می ریزیم

 در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده می ریزیم.


دکترسلام

  • ۹۴/۱۲/۲۱
  • blogo

آشپز خانه

پیراشکی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی