گــــــــــردو

کاپ کیک سیب و هویج

دوشنبه, ۲۴ اسفند ۱۳۹۴، ۰۳:۳۴ ب.ظ

مواد لازم:


۲ فنجان آرد همه کاره

یک و نیم فنجان شکر (۱۵۰ گرم)


۲ قاشق چایخوری جوش شیرین

یک و نیم قاشق چایخوری بکینگ پودر


یک و نیم قاشق چایخوری دارچین

یک چهارم قاشق چایخوری پودر جوز هندی


یک هشتم قاشق چایخوری پودر میخک صدپر

یک چهارم قاشق چایخوری نمک


۱ فنجان روغن (روغن زیتون یا کانولا)

۴ عدد تخم مرغ (زده شده)


یک و نیم فنجان هویج رنده شده

یک و نیم فنجان سیب ترش رنده شده


۱ فنجان گردوی خرد شده

یک چهارم فنجان پودر نارگیل


مواد لازم برای تهیه رویه خامه ای کیک:

۲۲۵ گرم پنیر خامه ای


۴ قاشق غذاخوری کره بدون نمک

۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل


۲ فنجان پودر قند


طرز تهیه:


فر را با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کرده و یک توری فلزی را در وسط آن قرار دهید.

در یک کاسه بزرگ، آرد، شکر، جوش شیرین، بکینگ پودر، دارچین، میخک صدپر، جوز هندی و نمک را با هم مخلوط کنید.

روغن و تخم مرغ را اضافه کرده و هم بزنید، بعد هویج، سیب، گردو و پودر نارگیل را اضافه کنید.

قالب های کاغذی کاپ کیک را داخل ظروف مافین قرار داده و یک قاشق کره را داخل آنها بریزید. بعد مایع کیکی که آماده کرده اید را به مقدار سه چهارم این قالب ریخته و

داخل فر بگذارید. ۲۰ تا ۲۵ دقیقه صبر کرده و با استفاده از یک خلال دندان کیک را تست کنید که پخته یا خیر (اگر خلال دندان تمیز از داخل کیک بیرون آمد یعنی پخته است). اجازه دهید کیک خنک شود.

برای تهیه رویه ی کیک، پنیر خامه ای، کره و وانیل را با هم مخلوط کرده و هم بزنید تا پف کند (حدود ۳ دقیقه). به آرامی پودر قند را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

وقتی کاپ کیک ها سرد شدند، رویه خامه ای را روی آن بریزید.


ترجمه: حمیده انیسی بصیر/نوین زی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی