گــــــــــردو

کاپ کیک هویج و دارچین

چهارشنبه, ۲۶ اسفند ۱۳۹۴، ۱۱:۱۴ ب.ظ

کیک هایی که در رسپی آن هویج وجود دارد را همه دوست دارند مخصوصا وقتی که داخلش دارچین هم باشد خیلی کم هستند کسانی که این طعم مزه را دوست نداشته باشند

 بخاطر همین امروز کاپ کیک هویج و دارچین را آموزش میدهیم


مواد لازم:


آرد ۲٫۵ لیوان

بادام پودر شده نصف لیوان


تخم مرغ ۳ عدد

دارچین نصف قاشق مرباخوری


شکر ۱ لیوان

بکینگ پودر ۱ پاکت


هویج رنده شده ۲ لیوانن

روغن مایع ۱ لیوان


ماست ۱ لیوان

وانیل ۱ پاکت


برای تزیین:


کرم شانتی ۲ پاکت

شیر ۱ لیوان


طرز تهیه :


تخم مرغ و شکر را را در درجه تند در ربوت ریخته تا مثل برف سفید شود. روغن و ماست را با میکسر خوب هم میزنیم سپس مخلوط آرد, پودر بادام, بکینگ پودر و دارچین را هم اضافه میکنیم

و به هم زدن ادامه میدهیم در آخر هویج رنده شده را هم میریزیم در قالب های مافین کاغذ کپسولی گذاشته و مواد را می ریزیم در فر ۱۸۰ درجه گرم شده به مدت ۲۵-۳۵ دقیقه قرار می دهیم

 کیک را در همان ظرفش میگذاریم سرد شود وقتی کیک سرد شد شیر سرد و کرم شانتی را با هم مخلوط کرده( مثل دستور پشت پاکت کرم شانتی) و یا با خمیر تزیینی می توانیم به سلیقه خودمان تزیین کنیم.

  • ۹۴/۱۲/۲۶
  • blogo

آشپز خانه

شیرینی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی