گــــــــــردو

دسر هلو

دوشنبه, ۳۰ شهریور ۱۳۹۴، ۱۱:۵۱ ب.ظ

مولد لازم:


هلوی پوست شده و برش زده : ۸ عدد

 آب یک عدد لیمو


 شکر: یک پیمانه

نشاسته ذرت: ۲ قاشق غذاخوری


 دارچین : یک قاشق چای خوری 

جوزهندی : یک هشتم قاشق چای خوری


آرد : یک پیمانه

بیکینگ پودر : یک و یک چهارم قاشق چای خوری


جوش شیرین : یک چهارم قاشق چای خوری

کره سرد خرد شده : ۵ قاشق غذاخوری

 نمک : نصف قاشق چای خوری 

شیر بریده : دو سوم چای خوری 

 وانیل : کمی 

 بستنی وانیلی یا خامه : به دلخواه


طرز تهیه:


فر را روی ۱۷۵درجه سانتی گراد تنظیم کنید. ظرف مناسب ۲۲ سانتی را آماده کنید. هلو، آب لیمو، دوسوم پیمانه شکر، نشاسته ذرت، دارچین و جوزهندی را خوب مخلوط کنید.

این مخلوط باید ملس باشد. در صورت ترش بودن، کمی شکر به آن اضافه کنید. برای روی دسر، در کاسه متوسط آرد، ۶ قاشق غذاخوری شکر، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک

را با هم مخلوط کنید. کره را اضافه و با نوک انگشت مخلوط کنید تا به شکل خرده نان در بیاید. سپس شیر بریده و وانیل را اضافه و با هم مخلوط کنید. خمیر به دست آمده،

 گلوله مانند خواهد بود. هلوی آماده شده را همراه با آبی که دارد، در ظرفی که از قبل آماده کرده اید بریزید و روی آن را صاف کنید. خمیری را که درست کرده اید، قاشق قاشق روی هلو بریزید

 و یک قاشق غذاخوری شکر روی آن بپاشید. ظرف را در یک ظرف بزرگ تر قرار دهید زیرا ممکن است هنگام پخت مایه اصلی سرریز شود. ظرف را به مدت ۴۰دقیقه تا زمانی

که روی آن طلایی شود، در فر قرار دهید. از فر در بیاورید و بگذارید ۱۵دقیقه بماند تا کمی خنک شود. سپس با خامه یا بستنی وانیلی سرو کنید. باقی مانده را با حوله بپوشانید تا خمیر نشود

و دفعه بعد قبل از استفاده ،مجددا در فر با دمای ۱۷۵سانتی گراد و به مدت ۱۵ دقیقه بپزید. برای تهیه شیر بریده؛ در دوسوم پیمانه شیر، ۲ قاشق چای خوری آب لیمو اضافه کنیدو کنار بگذارید تا ببرد.


خراسان

  • ۹۴/۰۶/۳۰
  • blogo

آشپز خانه

دسر ها

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی