گــــــــــردو

ترشی پیاز و روش های تهیه آن

جمعه, ۶ فروردين ۱۳۹۵، ۰۳:۵۴ ب.ظ

خوردن ترشی سیر در این فصل لذت خاصی دارد می خواهیم شما را با روش تهیه آن آشنا کنیم این ترشی طبعی گرم دارد و در کنار انواع غذاها می تواند سفره شما را رنگین کند . 

ترشی پیاز یکی از انواع ترشی است که طرفداران خاص خود را دارد. اگر این ترشی را دوست داشته باشید حتما به آن معتاد می شوید.


مواد اولیه:


نمک ۱ قاشق چایخوری

سرکه سفید به میزانی ک تا سر شیشه رو بپوشونه

نعنا خشک به میزان دلخواه


پیاز سفید ریز به میزان لازم

سیر ۳ تا ۴ حبه

فلفل سبز تند ۱ عدد


طرز تهیه:

پیازهای سفید را پوست بکنید و بشویید و ۲ ساعت کناری قرار دهید تا خشک شود. داخل شیشه ترشی پیازها، چند حبه سیر، ۱ فلفل تند و مقدار کمی نعنا خشک بریزید و روی آن کمی

نمک بپاشید و در انتها با سرکه سفید پر کنید، شیشه را به مدت ۱ ماه در جای خنک و تاریک قرار دهید تا ترشی ها آماده مصرف شوند (بسته به نرمی ترشی از ۱۰ روز تا ۱ ماه ترشی آماده مصرف است).


نکته ها:

دقت کنید که ظرف ترشی و پیازها پیش از آماده سازی کاملا خشک باشند چون رطوبت موجب کپک زدن ترشی میشود؛ هرگونه گرما یا نور خورشید موجب خراب شدن ترشی شما خواهد شد،

پس از ۱۰ روز میتوانید ترشی را در یخچال قرار دهید.


وب سایت ایران کوک

  • ۹۵/۰۱/۰۶
  • blogo

آشپز خانه

ترش ها

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی