گــــــــــردو

پیراشکی هلال ماه گردویی

سه شنبه, ۱۰ فروردين ۱۳۹۵، ۰۸:۲۴ ب.ظ
مواد لازم:

کره یا روغن جامد ۱۵۰ گرم
روغن مایع ۱ لیوان

مایه خمیر فوری ۱ پاکت
تخم مرغ ۱ عدد

شکر ۶ قاشق
شیر ولرم ۱ استکان

آرد به اندازه لازم
رویه : زرده تخم مرغ

مواد داخلی:

گردو در ربوت خرد می کنیم نباید درشت باشد۱ کاسه
ارد سوخاری ۲ قاشق

شیر ۱ لیوان
وانیل

دارچین ۱ قاشق مربا
شکر ۲ قاشق

طرز تهیه :

در داخل شیر ولرم خمیر مایه را ریخته کمی بماند سپس با قاشق خوب له می کنیم . روغن یا کره , روغن مایع , شکر تخم مرغ , و مخلوط شیر و مایه خمیر را ریخته و خوب هم میزنیم
سپس آرد را قاشق قاشق اضافه کرده تا خمیری شود که بدست نچسبد ولی نرم باشد رویش دستمال مرطوب کشیده نیم ساعت استراحت کند.
برای درست کردن مواد د اخلی گردو و شیر را باهم مخلوط کرده و در حرارت قرار داداه تا شیر تبخیر شود و سرد می کنیم وقتی سرد شد شکر, آرد سوخاری, د ارچین و وانیل را ریخته هم میزنیم
از خمیر به اندازه گردو برداشته و با دست به اندازه نعلبکی باز می کنیم در وسط آن از مخلوط گردو گذاشته و مثل هلال ماه می بندیم در سینی فر چرب شده می چینیم
رویش زرده تخم مرغ مالیده در فر ۱۷۰ درجه از قبل گرم شده قرار می دهیم.

دکترسلام
  • ۹۵/۰۱/۱۰
  • blogo

آشپز خانه

پیراشکی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی