گــــــــــردو

کوفته آب دار

جمعه, ۱۳ فروردين ۱۳۹۵، ۰۵:۴۵ ب.ظ

این رسپی که آموزش می دهیم هم سوپ است و هم یک خوراکی است که از غذای مشهور کشور ترکیه است


مواد لازم:


گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم

پیاز ۱ عدد


تخم مرغ ۱ عدد

جعفری مقداری


برنج کمتر از نصف استکان

آرد سوخاری نصف قاشق


آب کمتر از یک لیتر

نعناع ۱ قاشق مربا


فلفل سیاه و نمک و آرد


آب کوفته:


زرده تخم مرغ ۱ عدد

آب لیموی تازه نصف عدد


طرز تهیه :


در یک کاسه گوشت چرخ کرده, تخم مرغ ۱ عدد, پیاز رنده شده, برنج را ریخته سپس نمک و نعناع و فلفل سیاه, جعفری خرد شده و آرد سوخاری ورز می دهیم.

 در یک ظرف آرد فراوان ریخته و تکه هایی از کوفته را در دست به شکل کوفته درست کرده و در آرد می غلطانیم سپس در یک قابلمه آب ریخته نمک ریخته و می گذاریم

بجوشد و در آب جوش کوفته ها را دانه دانه می ریزیم یکی دو دفعه هم میزنیم تا برنج ها بپزد

در یک کاسه زرده تخم مرغ و آب لیموی تازه را ریخته و خوب هم میزنیم

از آب جوشیده یک ملاقه برداشته و به این مواد می ریزیم تا ولرم شود اکنون این مواد را به کوفته ها می ریزیم و می جوشانیم.


دکترسلام

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی