گــــــــــردو

سوپ پنیر

چهارشنبه, ۱۸ فروردين ۱۳۹۵، ۱۱:۲۱ ب.ظ

مواد لازم:


یک چهارم فنجان کره یا مارگارین

۱ عدد پیاز خرد شده


یک چهارم فنجان آرد همه کاره

۳۴۰ گرم شیر غلیظ شده

۴ فنجان عصاره مرغ

۳۹۰ گرم کلم بروکلی


نصف قاشق چایخوری فلفل

یک چهارم قاشق چایخوری نمک

۲۲۵ گرم پنیر پرورده


یک و نیم فنجان پنیر چدار خرد شده (مقدار کمی هم برای تزیین)

۱ فنجان پنیر پارمیسان خرد شده


سوپ پنیر


طرز تهیه:


مقداری روغن در یه آرام پز اسپری کنین. حالا یه قابلمه برداشته روی حرارت بالا بذارین و کره رو داخلش گرم کنین. پیاز رو بهش اضافه کرده و گاهی هم بزنین. حالا آرد رو اضافه کنین

و یه دقیقه تفت بدین و هم زدن رو فراموش نکنین. حالا به آرامی شیر رو اضافه کرده و مخلوط رو با هم زدن یکدست کنین. این مخلوط رو به آرام پز منتقل کرده و آب مرغ، 

بروکلی، فلفل و نمک رو هم بهش اضافه کنین.

درب آرام پز رو گذاشته و اونو روی حرارت کم قرار بدین و ۴ ساعت صبر کنین.

بعد از این مدت درب ظرف رو برداشته و پنیر پرورده رو داخلش بریزین و هم بزنین تا زمانی که ذوب بشه. بعد پنیر چدار و پارمیسان رو اضافه کنین و دوباره هم بزنین تا ذوب بشن. 

هنگام سرو مقداری پنیر چدار روی سوپ بپاشین.


نوین زی

  • ۹۵/۰۱/۱۸
  • blogo

آشپز خانه

سوپ

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی