گــــــــــردو

سالاد سالمون و سبزیجات

سه شنبه, ۳۱ شهریور ۱۳۹۴، ۱۱:۴۶ ب.ظ

مواد لازم :


فیله سالمون بدون پوست:۱۵۰ گرم

روغن زیتون :به میزان لازم


مارچوبه (در صورت در دسترس بودن): ۲ بوته

کدوسبزبزرگ_ یک عدد


ارزن پخته: نصف فنجان

نخود شسته وپخته شده :۴۰۰ گرم


پیاز کوچک وخردشده: یک عدد

جعفری تازه : نصف فنجان


آب جوش :۱۵۰ سی سی

ماست کم چرب : ۹۰ گرم


آب یک عدد لیمو

پیازچه خردشده: ۲ قاشق غذاخوری


طرز تهیه:


فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.


در سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید و تکه های سالمون را با کمی روغن آغشته کنید و در فر قرار دهید تا زمانی که کناره های آن طلایی شود. کدو سبز را از طول به برش های نازک تقسیم کنید

وهمراه مارچوبه به مدت ۲ دقیقه در فر قرار دهید. نخود، کدو، مارچوبه، پیاز و ارزن را در ظرف مناسب بریزید و جعفری و تکه های ماهی را اضافه کنید. آب را اضافه کنید

وروی سالاد را بپوشانید و ۲تا ۳ دقیقه صبر کنید وبا قاشق کمی هم بزنید. در ظرف دیگر آب لیمو، پیازچه وماست را مخلوط و هنگام سرو به سالاد اضافه کنید.


خراسان

  • ۹۴/۰۶/۳۱
  • blogo

آشپز خانه

سالاد

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی