گــــــــــردو

ران مرغ بریان با برنج

سه شنبه, ۲۴ فروردين ۱۳۹۵، ۱۰:۵۳ ب.ظ

این بار مرغ پلو را با شیوه جدید و در فر درست کنید و مطمئن باشید این نوع طبخ خوشمزه تر خواهد بود


مواد لازم:


برنج ۱ لیوان

ران مرغ ۴ عدد


گوجه فرنگی متوسط ۱عدد


کره ۱ قاشق


آب مرغ ۱٫۵-۲ لیوان


طرز تهیه:


در یک قابلمه متوسط ران های مرغ را قرار داده و آب به اندازه ای بریزید که روی مرغها بایستد و کمی نمک می ریزیم رانهای مرغ را بپزید. در یک تابه ۱ قاشق کره ریخته وقتی ذوب شد

پیاز ریز خرد شده را ریخته یک دقیقه تفت می دهیم سپس برنج شسته ریخته دو دقیقه دیگر تفت می دهیم سپس گوجه فرنگی رنده شده و نمک می ریزیم .

سه تا چهار بار هم میزنیم. رانهای مرغ پخته را می گذاریم سرد شود میتوانید پوست آنها را دربیاورید. مخلوط برنج را در یک ظرف فر چرب شده ریخته و در چهار طرف آن جا باز کرده

و ران های مرغ را قرار می دهیم روی رانها کره می مالیم روی برنج آب مرغ می دهیم و با قاشق هم می زنیم . در فر ۱۹۰ درجه از قبل گرم شده قرار می دهیم تا وقتی برنجها آبش را بکشد

می گذاریم بماند وقتی پخت یک بار هم زده و ۱۰-۱۵ دقیقه داخل فر دم بکشد و گرم سرو می کنیم.


دکترسلام

  • ۹۵/۰۱/۲۴
  • blogo

آشپز خانه

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی