گــــــــــردو

کیک با انجیر تازه

پنجشنبه, ۲۶ فروردين ۱۳۹۵، ۰۸:۳۸ ب.ظ

مواد لازم :


تخم مرغ ۳ عدد

شکر ۱ لیوان


انجیر تازه به اندازه لازم

کره ۲ قاشق


بکینگ پودر ۱ پاکت

روغن مایع ۱ استکان


وانیل ۱ پاکت

گردو خرد شده ۱ کاسه


دارچین به اندازه لازم

آرد به اندازه لازم


طرز تهیه :


در کاسه تخم مرغها را ریخته سپس شکر را ریخته و با درجه تند هم زن هم میزنیم روغن مایع و کره ذوب شده ولرم را می ریزیم سپس گردوی درشت خرد شده را ریخته دارچین را ریخته

مخلوط میکنم ۴ قاشق ارد ریخته و هم میزنیم (آرد را کم کم ریخته تا قوام لازم بدست آید) در سینی فر چرب شده مایه کیک را می ریزیم انجیرهار ا نصف کرده

 و رویش چیده بطوریکه روی انجیر سر به زیر باشد رویش هم گردو می ریزیم در فر ۱۸۰ درجه بمدت ۲۰-۲۵ دقیقه می پزیم.


دکترسلام

  • ۹۵/۰۱/۲۶
  • blogo

آشپز خانه

شیرینی

کیک

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی