گــــــــــردو

کراکر با پنیر خامه ای

شنبه, ۲۸ فروردين ۱۳۹۵، ۰۳:۰۰ ب.ظ

مواد لازم :


پیاز سرخ شده – یک قاشق غذاخوری

دانه خشخاش – سه چهارم قاشق چای خوری


سیر رنده شده – یک عدد

نمک – نصف قاشق چای خوری


آرد گندم – یک پیمانه

آرد معمولی – نصف پیمانه


شکر – ۲قاشق غذاخوری

بکینگ پودر – یک قاشق چای خوری


جوش شیرین – نصف قاشق چای خوری

کره نرم – یک چهارم پیمانه


شیر بریده – نصف پیمانه

دانه کنجد – ۳قاشق غذاخوری


سفیده تخم مرغ زده شده – یک عدد

آب – یک قاشق چای خوری


طرز تهیه:


فر را روی ۱۷۵درجه سانتی گراد تنظیم کنید.روی سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید.۲ نوع آرد، شکر، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید.

کره را اضافه و با هم مخلوط کنید تا به شکل خرده نان در بیاید.شیر بریده را به اندازه ای اضافه کنید که خمیروربیاید.دانه کنجد را اضافه کنید.

خمیر به دست آمده را با وردنه پهن کنید. روی آن مخلوطی از آب و سفیده تخم مرغ بمالید و با نوک چنگال روی تمامی سطح خمیر سوراخ ایجاد کنید و مخلوطی از پیاز سرخ شده،

 دانه خشخاش، نمک و سیر روی تمامی سطح خمیر بریزید.خمیر را به برش های مستطیلی در بیاورید و روی سینی قرار دهید و بگذارید به مدت ۱۰دقیقه یا تا زمانی که روی آن طلایی شود

بپزد.کراکرها را با پنیرخامه ای به عنوان عصرانه سرو کنید.برای آماده کردن شیر بریده؛ کمی سرکه سفید یا آب لیمو در شیر ولرم بریزید و کنار بگذارید تا ببرد.

این کراکرها را نیز می توان هنگام خوردن به سوپ نیز اضافه کرد.



خراسان

  • ۹۵/۰۱/۲۸
  • blogo

آشپز خانه

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی