گــــــــــردو

گراتن اسفناج با سس بشامل

دوشنبه, ۳۰ فروردين ۱۳۹۵، ۰۷:۲۰ ق.ظ

اگر مایلید گراتن متفاوتی از اسفناج درست کنید در ادامه مطلب آموزش گراتن متفاوتی داریم که گام به گام توضیح داده شده است


مواد لازم :


اسفناج ۵۰۰گرم

گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم


پیاز ۱ عدد

تخم مرغ ۱ عدد


روغن مایع

نمک


فلفل سیاه


سس بشامل:


ارد ۲ لیوان

آرد ۱٫۵ قاشق


روغن مایع ۱ قاشق

کره ۱قاشق


نمک و فلفل سیاه


رویه :


پنیر پیتزا


طرز تهیه :


پیاز را ریز می کنیم یک قابلمه با گودی متوسط خیلی کم روغن مایع ریخته و پیاز را می ریزیم گوشت چرخ شده را می ریزیم بسته به ذائقه نمک و فلفل می ریزیم

در حرارت متوسط ۱۰ دقیقه تفت می دهیم.اسفناجها را در آب زیاد شسته و سپس اسفناجها را در اندازه های متوسط خرد می کنیم در قابلمه مقداری روغن

 مایع ریخته و اسفناجها را می ریزیم تا وقتی که رنگش تغییر کند تفت می دهیم . سپس روی گوشت چرخ کرده می ریزیم و درحرارت متوسط به تفت دادن ادامه می دهیم

وقتی سس بشامل سرد شد در آخر تخم مرغ می ریزیم و خوب هم میزنیم

گراتن در فر:

مواد اسفناج را در ظرف پیرکس ریخته رویش سس بشامل ریخته و خوب صاف می کنیم رویش پنیر پیتزای رنده شده می ریزیم در فر ۱۸۰ درجه قرار داده و می پزیم 

تا رویش طلایی شود و گرم سرو می کنیم.


دکترسلام

  • ۹۵/۰۱/۳۰
  • blogo

آشپز خانه

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی