گــــــــــردو

کوکوی قارچ و پیازچه

چهارشنبه, ۱ ارديبهشت ۱۳۹۵، ۰۸:۲۰ ق.ظ

مواد لازم:

 

روغن زیتون- ۲ قاشق غذاخوری

پیازچه خرد شده- یک بسته

 

قارچ خرد شده- ۲۰۰ گرم

تخم مرغ- ۶ عدد

 

خامه یا ماست چکیده- نصف پیمانه

جعفری خرد شده- ۲ قاشق غذاخوری

 

نمک و فلفل- به میزان کافی

پنیر پیتزای رنده شده- سه چهارم پیمانه

 

طرز تهیه:

 

در یک قاشق روغن زیتون، قارچ ها را کمی تفت دهید و آب اضافه آن را بگیرید.

به قارچ، پیازچه اضافه کنید و هم بزنید.

تخم مرغ ها، خامه و جعفری، پنیر، نمک و فلفل را خوب هم بزنید و مواد قارچ را به آن اضافه کنید و هم بزنید.

باقی مانده روغن را در ماهیتابه نچسب بریزید و پس از کمی داغ شدن، مواد را در آن بریزید؛ پس از پخت یک طرف کوکو را برگردانید تا طرف دیگر آن بپزد.

 

خراسان

  • ۹۵/۰۲/۰۱
  • blogo

آشپز خانه

کوکو

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی