گــــــــــردو

برنج مخلوط با طعم گشنیز

پنجشنبه, ۲ ارديبهشت ۱۳۹۵، ۰۸:۳۰ ق.ظ

مواد لازم:


برنج – ۵۰۰گرم

پیاز خرد شده – ۲ عدد


سیر خرد شده – ۴حبه

فلفل سبز خرد شده – ۲عدد


گشنیز خرد شده – ۲ پیمانه

پودر دارچین – یک قاشق چای خوری


برگ بو – ۲عدد

هل – ۲عدد


میخک – ۲عدد

دانه خردل – یک قاشق چای خوری


روغن – ۳قاشق چای خوری

نمک – به اندازه کافی


طرز تهیه:


برنج را آب کشی کنید.

روغن را داغ کنید، سپس دانه خردل و برگ بو را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید.

سیر ، پیاز، فلفل سبز، گشنیز خرد شده، هل و میخک را با هم آسیاب و به روغن حاوی دانه خردل اضافه کنید و تفت دهید؛ سپس لابه لای برنج آبکشی شده، بریزید و دم کنید.


خراسان

  • ۹۵/۰۲/۰۲
  • blogo

آشپز خانه

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی