گــــــــــردو

ترشی کلم قرمز و بادنجان

چهارشنبه, ۸ ارديبهشت ۱۳۹۵، ۰۸:۵۲ ب.ظ

مواد لازم:


بادنجان یک کیلوگرم

کلم قرمز 750 گرم


نعنا خشک یک قاشق سوپخوری

نمک و فلفل از هر کدام یک قاشق چایخوری


فلفل تند خرد شده نصف پیمانه

سیر خرد شده نصف پیمانه


سرکه به میزان لازم


طرز آماده سازی


بادنجان ها را به صورت مکعبی خرد می کنیم، سرکه را روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش آید. پس از جوش آمدن، بادنجان ها را در سرکه ریخته و 10 دقیقه می جوشانیم.

زیر حرارت را خاموش کرده و پس از سرد شدن، کلم قرمز خرد شده، فلفل تند، سیر، نعنا خشک، نمک و فلفل را اضافه می کنیم و محتویات ترشی را به همراه سرکه در شیشه می ریزیم، 

پس از دو هفته ترشی قابل مصرف است.


نکــته:

میزان سرکه باید طوری باشد که کاملا روی مواد ترشی را بپوشاند.


منبع:آکاایران

  • ۹۵/۰۲/۰۸
  • blogo

آشپز خانه

ترش ها

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی