گــــــــــردو

مرغ زنجفیلی

شنبه, ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۵، ۱۱:۱۶ ب.ظ

مواد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ لازم برای ۴ نفر


سینه مرغ ۱/۵ کیلوگرم ۱۶۰۰ کیلوکالری

آب حد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ود‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ۲ لیتر (۸ پیمانه) ۰کیلوکالری


باد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌یان ستاره‌ای ۲ عد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌د‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ۰کیلوکالری



زنجفیل تازه حلقه‌ای خرد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ کرد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ه ۵ سانتیمتر ۰کیلوکالری

سیر حلقه‌ای خرد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ کرد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ه ۱ حبه ۰کیلوکالری


نمک کمی ۰ کیلوکالری

پیاز چهار قاچ کرد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ه ۱ عد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌د‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ متوسط ۱۸ کیلوکالری


مواد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ لازم برای تهیه سس


روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری ۲۷۰ کیلوکالری

سرکه ۱ قاشق غذاخوری ۰ کیلوکالری


سویا سس ۱ قاشق چایخوری ۰ کیلوکالری

زنجفیل تازه و رند‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ه کرد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ه ۱ قاشق غذاخوری ۰ کیلوکالری


پیازچه خرد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ کرد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ه ۲ ساقه ۱۰ کیلوکالری


روش تهیه

مرغ را د‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ر قابلمه بزرگی بریزید‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ و مقد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ار کافی آب مرغ به آن بیفزائید‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ تا روی مرغ را بپوشاند‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌. سپس باد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌یان ستاره‌ای، زنجفیل، سیر، نمک، پیاز و د‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌انه فلفل سیاه را اضافه کنید‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

و آن را به جوش بیاورید‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌. آنگاه حرارت را کم کنید‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ و صبر کنید‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ تا مرغ بپزد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ و آب آن کاملا جذب شود‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌. سپس مرغ را تکه تکه کنید‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ و با سس فراهم کرد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ه و گشنیز میل کنید‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.


یاد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌آوری ۱: برای تهیه سس، تمام مواد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ را با هم مخلوط کنید‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ و خوب هم بزنید‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.

یاد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌آوری ۲: د‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌رصورت تمایل، مقد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌اری مغز تخمه آفتابگرد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ان روی غذا بپاشید‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.


زندگی آنلاین

  • ۹۵/۰۲/۱۱
  • blogo

آشپز خانه

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی