گــــــــــردو

ساندویچ تخم‌مرغ‌ و ماهی با جوانه شبدر

سه شنبه, ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۵، ۱۰:۱۷ ق.ظ

جوانه‌ها بهترین منبع ویتامین C و بتاکاروتن هستند. همچنین مطالعات نشان می‌دهند که جوانه‌ها از قوی‌ترین آنتی‌اکسیدان‌ها بوده و به جلوگیری از انواع سرطان‌ها کمک می‌کنند.

 جوانه زدن حبوبات و غلات، ارزش غذایی و مقدار ویتامین‌های موجود در آنها را افزایش می دهد..


مواد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ لازم برای ۲ نفر


خیار یک‌دوم عدد بزرگ ۳ کیلوکالری

نمک و فلفل به میزان لازم ۰ کیلوکالری


پنیر فتا ۵۰ گرم ۱۲۵ کیلوکالری

تخم‌مرغ ۴ عدد متوسط ۳۲۰ کیلوکالری


شیر کم‌چرب ۴ قاشق غذاخوری ۲۵ کیلوکالری

نان همبرگر قهوه‌ای ۲ عدد کوچک ۱۶۰ کیلوکالری


ماهی سالمون ۲۰۰ گرم ۳۴۰ کیلوکالری

روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری ۱۳۵ کیلوکالری


جوانه شبدر به میزان لازم


روش تهیه


پوست خیار را بگیرید و به صورت حلقه‌های نازک برش بزنید. حلقه‌های خیار را در ۴ بشقاب مناسب پذیرایی بچینید. روی آن نمک و فلفل بپاشید. پنیر را رنده کنید

و همراه با تخم‌‌مرغ، نمک، فلفل و شیر در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید. از روی نان یک لایه بردارید و با قاشق داخل آن را قدری خالی کنید. ماهی را به قطعات نازک برش بزنید

و بخار‌پز کنید. در تابه‌ مناسبی روغن زیتون بریزید و مخلوط تخم‌مرغ و پنیر را در آن بریزید و بپزید حالا از آن به صورت مساوی بر روی نان‌ها بریزید و روی آن را با سالمون و جوانه شبدر تزئین کنید.

ساندویچ‌ها را برای پذیرایی در بشقاب کنار خیار قرار دهید و با جوانه شبدر میل کنید.


زندگی آنلاین

  • ۹۵/۰۲/۱۴
  • blogo

آشپز خانه

ساندویچ

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی