گــــــــــردو

سس سالاد تند

شنبه, ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۵، ۱۱:۱۴ ب.ظ

مواد لازم:


۳/۱ فنجان آب لیمو

۲/۱ قاشق چایخوری پودر خردل خشک


۴/۱ فنجان پوره‌ی گوجه فرنگی تازه (یک عدد گوجه فرنگی در مخلوط کن)

۴/۱ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز


۲/۱ قاشق چایخوری سس تاباسکو

۴/۱ قاشق چایخوری نمک


۲/۱ قاشق چایخوری شکر زرد (حل شده در آب گرم)


طرز تهیه:


۱. تمام مواد را در یک شیشه مخلوط کنید. بخوبی تکان داده و در یک شیشه‌ی درب بسته‌ی محکم، در یخچال نگهداری کنید. ماندگاری آن ۲ تا ۳ روز است.


http://fitnessmagazine.ir

  • ۹۵/۰۲/۱۸
  • blogo

آشپز خانه

سس

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی