گــــــــــردو

کیک آناناس وارونه

شنبه, ۸ خرداد ۱۳۹۵، ۰۹:۳۶ ق.ظ

مواد لازم برای کیک آناناس وارونه:


کره    : 50 گرم 

شکر قهوه ای نرم  : 50 گرم 


کمپوت آناناس حلقه ای: برای تزِیین

گیلاس: برای تزیین

کره : 100 گرم 

شکر  : 100 گرم 

آرد  : 100 گرم 

بیکینگ پودر: 1 قاشق چای خوری 

وانیل    : 1 قاشق چای خوری 

تخم مرغ    : 2 عدد 


طرز تهیه:

* دمای فر را روی 180 درجه سانتی‌گراد تنظیم نمایید.


* برای تهیه لایه روی کیک، کره و شکر را بزنید تا به حالت کرمی در بیاید.


* برای پخت کیک آناناس بهتر است از یک قالب یا ظرف دایره استفاده نمایید.


* تمام سطح داخلی ظرف را به ترکیب کره و شکر آغشته نمایید.


* سپس حلقه های آناناس را ته ظرف بچینید و در مرکز هرکدام یک گیلاس قرار دهید.


* برای تهیه کیک همه مواد را همراه با دو قاشق غذاخوری شربت کمپوت آناناس، با هم مخلوط نمایید و با همزن برقی خوب به هم بزنید تا خمیر یکدستی تهیه شود.


* خمیر کیک را روی آناناس‌ها بریزید و سطح آن را با قاشق صاف نمایید. آن را به مدت 35 دقیقه داخل فر قرار دهید تا بپزد.


* برای سرو کیک 10 دقیقه صبر کنید تا سرد شود. سپس آن را داخل ظرفی که برای سرو در نظر گرفته‌اید برگردانید.


* به این صورت، حلقه های آناناس روی سطح کیک قرار می‌گیرند. کیک را تا زمانی که هنوز گرم است همراه با یک اسکوپ بستنی سرو نمایید.  


ضیافتتان شاد و شیرین


نوش جان!


نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی