شیرین پلو
دوشنبه, ۱۰ خرداد ۱۳۹۵، ۱۱:۳۵ ق.ظ
شیرین پلو : طرز تهیه
- برای سه پیمانه برنج پنج تا شش عدد هویج رو خلال کنید. درظرفی مقداری کره بریزید و خلال هویجها رو بهش اضافه کنید و واسه چند دقیقه تفت بدید.
- سپس سه قاشق غذاخوری زعفران دمکرده و کمی آب و کمی شکر بهش اضافه کنید. درظرفتون رو ببندید و بزارید تا هویجها نرمبشن. خلال نارنج شیرین شده هم باید بریزید که میتونید از مربای خلال نارنج استفاده کنید.
- حالا خلال بادام و خلال پسته رو بعد از کمی تفت به همراه خلال نارنج به هویجها اضافه کنید و مخلوط کنید.
- هم میتونید مواد رو با برنجتون قاطی کنید و هم میتونید به سلیقه خودتون برنجتون رو تزئین کنید