گــــــــــردو

کیک خیس بیسکویتی

دوشنبه, ۹ آذر ۱۳۹۴، ۱۱:۴۱ ب.ظ

مواد لازم:


بیسکویت پتی بور ۲ پاکت

شیر ۱ لیتر


آرد ۲ قاشق سرپر

نشاسته ۲٫۵ قاشق


شکر ۱ لیوان

کاکائو ۳ قاشق


کره ۱ قاشق

وانیل ۱ پاکت


شکلات شیری ۸۰ گرم


طرز تهیه :


برای درست کردن کرم در یک قابلمه شیر می ریزیم رویش شکر, آرد نشاسته و کاکائو ریخته خوب هم میزنیم سپس در حرارت قرار میدهیم و مرتب هم میزنیم تا به قوام برسد

از حرارت برداشته و وانیل, کره و شکلات شیری رار یخته خوب مخلوط کرده تا شکلات ها کاملا ذوب شوند و می یکی دو دقیقه میگذاریم ولرم شود در یک ظرف پیرکس بیسکویت ها

را می چینیم رویش مقداری از مایه شکلاتی را می ریزیم و صاف می کنیم و همین طور ادامه میدهیم تا بیسکویت ها تمام شود اگر خواستید میتوانید به لایه های میانی آن گردو,

فندق یا شکلات خرد شده بریزید حداقل ۳-۴ سات در یخچال قرار میدهیم رویش را با فندق و گردوی کوبیده شده تزیین میکنیم و سرو می کنیم.


دکترسلام

  • ۹۴/۰۹/۰۹
  • blogo

آشپز خانه

کیک

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی