گــــــــــردو

ترشی هویج و ترب سفید

پنجشنبه, ۱۹ آذر ۱۳۹۴، ۱۱:۳۸ ب.ظ

مواد لازم:


۵ عدد هویج (پوست کنده)

۲ عدد ترب سفید بزرگ (پوست کنده)


۱ فنجان شکر (۴ قاشق چایخوری هم اضافه بردارید)

۲ قاشق چایخوری نمک

دو و نیم فنجان سرکه سفید


۲ فنجان آب گرم (به اندازه ای گرم باشد که شکر داخل آن حل شود)

چند عدد شیشه (برای نگهداری ترشی)


طرز تهیه:


هویج و ترب را خرد کنید. اول آنها را از وسط نصف کرده و بعد آنها را از درازا خرد کنید.


ترب ها و هویج ها را در یک کاسه بزرگ ریخته و ۴ قاشق شکر و دو قاشق نمک را به آن اضافه کنید. با دستهای تمیزتان آنها را هم بزنید و اینکار را برای ۳ دقیقه ادامه دهید

تا سبزیجات شروع به نرم شدن کنند. یکی از ترب ها را برداشته و خم کنید ، اگر بدون شکستن خم شد یعنی آماده است.

حالا هویج و ترب را به یک صافی منتقل کرده و آن را با آب سرد شسته و خوب آبکشی کنید.

در یک کاسه یک فنجان شکر، سرکه سفید و آب گرم را مخلوط کنید تا زمانی که شکر حل شود.

یک شیشه تمیز آماده کرده و مخلوط ترب و هویج را داخل آن بریزید. مایع ترشی را هم روی آن ریخته و درب شیشه را محکم بسته و آن را داخل یخچال بگذارید.


۴- این ترشی باید قبل از مصرف حداقل یک شب در یخچال بماند، و طعم آن با گذر زمان بهتر می شود. این ترشی ۴ تا ۶ هفته در یخچال قابل نگهداری است.

این ترشی را می توان با غذاهایی مثل هات داگ، سالاد کلم و… یا به تنهایی سرو کرد.


ترجمه: حمیده انیسی بصیر/نوین زی

  • ۹۴/۰۹/۱۹
  • blogo

آشپز خانه

ترش ها

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی