گــــــــــردو

خورش ونوشک

سه شنبه, ۲۴ آذر ۱۳۹۴، ۱۱:۴۱ ب.ظ

طرز تهیه خورش ونوشک

مواد لازم برای هر نفر :


گوشت قیمه مرغ یا گوساله       80 الی 100 گرم

ونوشک       نصف لیوان


گوجه فرنگی      1 عدد

زعفران دم کرده       به میزان لازم


نمک و زردچوبه و فلفل سیاه      به میزان لازم

روغن زیتون      1 قاشق غذا خوری


پیاز      1 عدد


طرز تهیه :

گوشت قیمه را با پیاز خرد شده و روغن و زردچوبه کمی تفت دهید بعد آب اضافه کنید .در صورت استفاده از مرغ ، ونوشک را بلافاصله به گوشت اضافه کنید تا با هم بپزند اما در مورد گوشت گوساله ، ونوشک را در اواسط پخت اضافه کنید.گوجه فرنگی را در آب جوش انداخته و پوست گوجه فرنگی و دانه های آن را جدا کرده و به قطعات حبه قندی خرد کنید . زمانی که گوشت و ونوشک پخته شدند گوجه فرنگی و فلفل سیاه و نمک و زعفران اضافه کنید چند دقیقه که جوشید شعله را خاموش کنید .در صورت تمایل میتوانید کمی رب گوجه فرنگی به خورش هم اضافه کنید .


ونوشک را میتوانید به صورت خوشه کوچک در آورده یا کاملا از خوشه جدا کنید .دو تصویر با گوشت مرغ و گوساله و ونوشک پاک شده و خوشه ای برایتان گذاشتم .


  • ۹۴/۰۹/۲۴
  • blogo

آشپز خانه

خورشت

ونوشک

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی