خورش برگه زردآلو
چهارشنبه, ۲۵ آذر ۱۳۹۴، ۱۱:۰۷ ب.ظ
خورش برگه زردآلو
مواد لازم :
برگه زردآلو دو پیمانه
کره 100 گرم
پیاز داغ 7 قاشق غذاخوری
گوشت پخته خورشتی 250 گرم
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
آب : 3 لیوان
زعفران به مقدار دلخواه
طرز تهیه :
برگههای زردآلو را 1 ساعت خیس کرده، سپس آبکش نموده و با کره و پیازداغ تفت میدهیم. نمک، فلفل، زردچوبه، زعفران و سه لیوان آب به همراه گوشت را اضافه نموده و با حرارت ملایم میپزیم تا جا بیافتد و با پلو سرو می نماییم.