گــــــــــردو

کیک توپی گردو

جمعه, ۲۷ آذر ۱۳۹۴، ۱۱:۲۵ ب.ظ

مواد لازم:


۱ فنجان آرد همه کاره یا آرد کیک

یک و نیم فنجان گردو (خرد شده)


۲ تا ۳ قاشق غذاخوری شکر

۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل

۱۱۵ گرم کره


مقدار خیلی کمی نمک

حدود یک فنجان پودر قند


طرز تهیه:


فر را با حرارت ۳۰۰ درجه فارنهایت گرم کرده و یک ظرف مخصوص فر بزرگ را آماده کنید.

آرد، گردو، نمک و شکر را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. عصاره وانیل و کره را اضافه کرده و همه چیز را با دست هایتان ترکیب کنید. از خمیر توپ های کوچک درست کرده

(به اندازه یک گردو) و آنها را با فاصله دو سانتیمتری از هم روی ظرف فر بچینید.

کیک ها را برای ۳۵ دقیقه داخل فر قرار دهید. بعد از این زمان در حالی که هنوز گرم هستند (باید حرارتشان طوری باشد که بتوان به آن دست زد)، داخل پودر قند بغلتانید. بعد آنها را روی

 توری فلزی گذاشته تا به طور کامل خنک شوند. بعد از خنک شدن دوباره روی آنها پودر قند بپاشید.



ترجمه: حمیده انیسی بصیر/نوین زی

  • ۹۴/۰۹/۲۷
  • blogo

آشپز خانه

کیک

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی