گــــــــــردو

قارچ شکم پر

شنبه, ۲۸ آذر ۱۳۹۴، ۰۸:۳۴ ب.ظ

مواد لازم:


۱۸ تا ۲۴ عدد قارچ

۱ قاشق غذاخوری کره


۲ قاشق غذاخوری پیاز خرد شده

۱ عدد سیر (له شده)

۲ قاشق غذاخوری گردوی خرد شده


مقداری نمک

۲ قاشق غذاخوری جعفری خرد شده

۱ قاشق چایخوری آویشن خشک

۲ قاشق غذاخوری پودر سوخاری

۲ قاشق غذاخوری عصاره مرغ


۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون

۲ قاشق غذاخوری پنیر پارمیسان رنده شده


طرز تهیه:


فر رو با حرارت ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کنید.

در ابتدا ساقه ی قارچ ها را از قسمت کلاه آن جدا کرده و آنها را خرد کنید.

حالا یک ماهیتابه کوچک برداشته و روی حرارت متوسط یک قاشق کره را درونش گرم کنید. ساقه های قارچ و پیاز را داخل ماهیتابه ریخته و برای ۴ تا ۵ دقیقه تفت دهید.

 بعد سیر، گردو و نمک را اضافه کرده و دو دقیقه دیگر تفت دهید.

اجاق گاز را خاموش کرده و جعفری، آویشن و پودر سوخاری را به مخلوط قارچ اضافه کنید. حالا همه ی این مواد را به همراه عصاره مرغ داخل غذاساز ریخته و چند بار مخلوط کنید تا شکلی خمیری پیدا کنند.

در مرحله بعد کلاه های قارچ را با روغن زیتون ترکیب کرده و هر کدام را با مخلوط که در غذاساز آماده کردیم پر کرده و روی سینی مخصوص فر بچینید. در آخر پنیر پارمیسان را روی هرکدام از قارچ ها بپاشید.

برای ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قارچ ها را درون فر گذاشته تا پنیر طلایی رنگ شود. بعد از فر بیرون آورده و ۵ دقیقه صبر کنید تا سرد شوند و بعد سرو کنید.



ترجمه: حمیده انیسی بصیر/نوین زی

  • ۹۴/۰۹/۲۸
  • blogo

آشپز خانه

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی