گــــــــــردو

نان گردو و کرنبری

يكشنبه, ۲۹ آذر ۱۳۹۴، ۱۱:۵۹ ب.ظ

مواد لازم:


۲ فنجان آرد

یک و نیم قاشق چایخوری بکینگ پودر


نصف قاشق چایخوری جوش شیرین

نصف قاشق چایخوری نمک

۱ فنجان کرنبری خرد شده


سه چهارم فنجان گردوی خرد شده

سه چهارم فنجان آب پرتقال

سه چهارم فنجان شکر دانه ریز


یک چهارم فنجان کره (ذوب شده)

۱ عدد تخم مرغ (زده شده)

۱ قاشق غذاخوری خلال پوست پرتقال


طرز تهیه:


فر رو با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید.

آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. کرنبری و گردو را هم اضافه کرده تا به خوبی با آرد پوشیده شوند. (پوشاندن کرنبری و گردو با آرد باعث می شود بعدا در کف ظرف ته نشین نشوند)

در یک کاسه جداگانه آب پرتقال، شکر، کره، تخم مرغ و خلال پوست پرتقال را با هم مخلوط کنید.

حالا مخلوط آب پرتقال را با مخلوط آرد به خوبی ترکیب کنید. (البته مراقب باشید که بیش از حد این کار را انجام ندهید)

خمیر درست شده را به ظرف مخصوص تهیه نان منتقل کرده و داخل فر بگذارید. ۵۰ تا ۵۵ دقیقه صبر کرده تا نان درست شود.بعد از این زمان ۱۰ دقیقه صبر کنید تا نان در ظرف خنک شود.

 بعد از ظرف بیرون آورده و روی توری فلزی بگذارید تا خنک شود.



ترجمه: حمیده انیسی بصیر/نوین زی

  • ۹۴/۰۹/۲۹
  • blogo

آشپز خانه

شیرینی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی