گــــــــــردو

کیک ماهی

يكشنبه, ۲۰ دی ۱۳۹۴، ۱۱:۴۰ ب.ظ

برای داشتن ناخن هایی زیبا و سالم، کیک ماهی بخورید

مواد لازم برای ۶ نفر :


ماهی بخارپز و خرد کرده : ۴۰۰ گرم – ۵۰۰ کیلوکالری

فلفل چیلی تازه خردکرده : ۱ تا ۲ عدد – ۴ کیلوکالری


پیازچه حلقه حلقه‌کرده : ۳ عدد – ۷ کیلوکالری

نخودفرنگی پخته : ۱۴۰ گرم – ۱۱۰ کیلوکالری

هویج پوست کنده و رنده‌کرده : ۳۰ گرم – ۹ کیلوکالری


جوانه گندم : ۵۰ گرم – ۱۵۰ کیلوکالری

گردوی خردکرده : ۱ قاشق سوپخوری – ۱۰۰ کیلوکالری

گشنیز تازه خردکرده : ۱ قاشق سوپخوری – ۴ کیلوکالری


آرد ذرت : ۲ قاشق سوپخوری – ۱۰۰ کیلوکالری

سفیده تخم‌مرغ : ۲ عدد – ۳۰ کیلوکالری

روغن : کمی


مواد لازم برای تهیه سس :

ماست کم‌چرب : ۱۵۰ میلی‌لیتر – ۶۰ کیلوکالری

دانه کنجد : ۲ قاشق چایخوری – ۵۰ کیلوکالری

برش‌های لیمو : به مقدار لازم


روش تهیه

_ ماهی، فلفل، پیازچه، نخودفرنگی، هویج، جوانه‌گندم، گردو و گشنیز را با هم مخلوط کنید. سپس آرد ذرت را به آن بیفزایید و خوب مخلوط نمایید.


_ سفیده‌های تخم‌مرغ را در ظرف دیگری خوب هم بزنید و بعد به مخلوط ماهی اضافه نمایید و مخلوط کنید.

_ تابه‌ای را گرم کنید و کمی روغن در آن بریزید. از مخلوط ماهی در اندازه‌های ۱ قاشق سوپخوری بردارید و در تابه بریزید. کیک‌های ماهی را به مدت ۳ تا ۴ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا یک طرف آن‌ها پخته شود. سپس طرف دیگر آن‌ها را بپزید.


روش تهیه سس :

ماست و دانه‌های کنجد را مخلوط کنید.

کیک ماهی را به همراه سس و لیموترش میل نمایید.



گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ

  • ۹۴/۱۰/۲۰
  • blogo

آشپز خانه

کیک

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی