گــــــــــردو

خورش قیمه

جمعه, ۲۵ دی ۱۳۹۴، ۰۷:۴۳ ب.ظ

 طرز تهیه لذیذترین خورش قیمه

مواد لازم:


مغز ران گوساله یا گوسفند     750 گرم

لپه     100 گرم


پیاز سرخ کرده     2 قاشق غذاخوری

لیموعمانی     4 تا 5 عدد


سیب زمینی     5 عدد متوسط 

رب گوجه فرنگی     دو قاشق سوپخوری


روغن      به مقدار کافی برای سرخ کردن سیب زمینی

نمک و فلفل      به مقدار کافی


چگونگی پخت:

پس از شستن گوشت و لپه، گوشت را ریز کرده سپس با پیاز سرخ کرده و سپس رب گوجه فرنگی را افزوده و کمی سرخ می کنیم. لپه را چندساعت قبل می گذارید درآب خیس بخورداینکار باعث میشود که لپه خام نباشد و هم جلوی نفخ را میگیرد و بعداز آب گیری در آبکش در ظرفی می ریزیم و دو سه قاشق روغن به آن می افزاییم و ظرف را روی آتش می گذاریم و لپه را به این ترتیب کمی سرخ می کنیم.

این عمل از وا رفتن لپه هنگام طبخ جلوگیری می نماید. گوشت را داخل ظرف می ریزیم و در آنرا می گذاریم تا آب آن کشیده شود، بعد دو لیوان آب می ریزیم.

کمی نمک و فلفل و لیمو عمانی را به آن اضافه می کنیم و می گذاریم با یک حرارت ملایم پخته شود و کاملا" جا بیافتد.دقایقی قبل از سرو کردن میتوان مقداری دارچین به خورشت افزود. سیب زمینی را خلال کرده و جداگانه آنرا سرخ می کنیم و در حین سرخ کردن کمی نمک می زنیم.


  • ۹۴/۱۰/۲۵
  • blogo

آشپز خانه

خورشت

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی