گــــــــــردو

سالاد ذرت

شنبه, ۲۶ دی ۱۳۹۴، ۱۱:۴۳ ب.ظ

سالاد ذرت برای رژیم های کم کلسترول

سالاد ذرت


▪ برای چهار نفر

▪ زمان آماده شدن: ۴۵ دقیقه

این سالاد تازه و خوش عطر و طعم شامل ذرت، گوجه‌فرنگی و پیاز با ریحان و سرکه برای روزهای گرمی که در راه است، کولاک می‌کند.


▪ مواد لازم


ـ ذرت، پوست گرفته و تمیز: ۶ عدد

ـ گوجه‌فرنگی، خردشده: ۳ عدد


ـ پیاز، خردشده یک عدد

ـ ریحان، خردشده: یک‌چهارم پیمانه


ـ روغن زیتون: یک‌چهارم پیمانه

ـ سرکه سفید: ۲ قاشق غذاخوری


ـ نمک و فلفل به میزان لازم


▪ طرز تهیه

ـ آب را در یک قابلمه بزرگ به جوش بیاورید. ذرت‌ها را ۷ تا ۱۰ یا تا اندازه دلخواهتان آب‌پز کنید. بعد در آبکش بگذارید تا خنک شود و دانه‌های ذرت را با یک چاقوی تیز از چوبش جدا کنید.

ـ در یک کاسه بزرگ ذرت، گوجه‌فرنگی، پیاز، روغن زیتون، سرکه و نمک و فلفل را خوب با هم مخلوط کنید. ۲۰ دقیقه در یخچال بگذارید و خنک سرو کنید.


▪ اطلاعات تغذیه براساس یک وعده غذائی

ـ کالری: ۳۰۹

ـ چربی کل: ۱۵/۸ گرم

ـ کلسترول: صفر

ـ سدیم: ۳۶ میلی‌گرم

ـ کربوهیدرات کل: ۴۳/۶ گرم

ـ فیبر: ۶/۱ گرم

ـ پروتئین: ۶/۱ گرم



گردآوری: گروه سبک زندگی سیمرغ

  • ۹۴/۱۰/۲۶
  • blogo

آشپز خانه

سالاد

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی