گــــــــــردو

برگ چغندر سوخاری

چهارشنبه, ۷ بهمن ۱۳۹۴، ۱۱:۲۷ ب.ظ

مواد لازم:


۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون

۲ حبه سیر (له شده)


۱ دسته برگ چغندر (خوب شسته شود و به تکه های دو سانتی متری خرد شود)

۱ عدد ریشه شقاقل (با استفاده از پوست کن سبزیجات آن را خرد کنید)


نمک

فلفل

مقداری سرکه بالزامیک یا آبلیمو


برگ چغندر سوخاری


طرز تهیه:


یک قابلمه برداشته روی حرارت بالا قرار دهید و روغن زیتون را داخل آن گرم کنید. سیر را در روغن برای یک دقیقه تفت دهید تا عطر آن بپیچد.

برگ چغندر و شقاقل را اضافه کنید. با استفاده از یک انبر این مواد را جابه جا کنید تا به روغن و سیر آغشته شوند. تا زمانی که برگ چغندر شروع به پژمرده شدن کند تکان دادن آنها را ادامه دهید.

حالا حرارت را کم کرده و برای دو دقیقه درب قابلمه را بگذارید.

در آخر مقداری سرکه بالزامیک یا آبلیمو روی آن ریخته و سرو کنید.



ترجمه: حمیده انیسی بصیر/نوین زی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی