گــــــــــردو

خورشت گوشت قلقلی

شنبه, ۱۰ بهمن ۱۳۹۴، ۱۱:۱۳ ب.ظ

مواد لازم برای ۶ نفر


گوشت چرخ کرده- نیم کیلوگرم

خرده نان- نصف پیمانه


تخم‌مرغ بزرگ هم زده شده- یک عدد

پودر جوز هندی- نصف قاشق چای‌خوری

نمک- نصف قاشق چای‌خوری

پیاز خرد شده زرد- یک پیمانه

سیر رنده شده- یک حبه

آب گوشت- ۴ پیمانه


کدو حلوایی خرد شده- ۲ پیمانه

سیب‌زمینی خرد شده- یک پیمانه

هویج خرد شده- یک پیمانه 

لوبیا سبز خرد شده- یک پیمانه

سیب خرد شده- یک عدد

برگ بو- ۲ تا ۳ عدد

آرد- به اندازه کافی برای غلیظ کردن


پودر دارچین- یک چهارم قاشق چای خوری

پودر زنجبیل- یک چهارم قاشق چای خوری 

فلفل سیاه- به اندازه لازم 

روغن مایع- به اندازه لازم



طرز تهیه:


*گوشت چرخ کرده بدون چربی، خرده نان، تخم‌مرغ، جوز هندی و نمک را خوب با هم ورز دهید، سپس به اندازه گردو بردارید و در کمی روغن تفت دهید.

سپس گوشت‌ها را بردارید و کنار بگذارید.

پیاز و سیر را در کمی روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شود؛ سپس مواد باقیمانده را به آن اضافه کنید و پس از جوش آمدن، حرارت را کم کنید

 و بگذارید به آرامی به مدت ۴۵ دقیقه بپزد تا سبزیجات نرم شود.

سپس گوشت قلقلی را اضافه کنید و بگذارید خورشت نیم ساعت دیگر بپزد.

گاز را خاموش کنید و در صورت نیاز کمی آرد یا نشاسته ذرت و آب به آن اضافه کنید و مجدداً روی حرارت کم قرار دهید و هم بزنید تا کمی غلیظ شود.


خراسان

  • ۹۴/۱۱/۱۰
  • blogo

آشپز خانه

خورشت

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی