خورشت گوشت قلقلی
مواد لازم برای ۶ نفر
گوشت چرخ کرده- نیم کیلوگرم
خرده نان- نصف پیمانه
تخممرغ بزرگ هم زده شده- یک عدد
پودر جوز هندی- نصف قاشق چایخوری
نمک- نصف قاشق چایخوری
پیاز خرد شده زرد- یک پیمانه
سیر رنده شده- یک حبه
آب گوشت- ۴ پیمانه
کدو حلوایی خرد شده- ۲ پیمانه
سیبزمینی خرد شده- یک پیمانه
هویج خرد شده- یک پیمانه
لوبیا سبز خرد شده- یک پیمانه
سیب خرد شده- یک عدد
برگ بو- ۲ تا ۳ عدد
آرد- به اندازه کافی برای غلیظ کردن
پودر دارچین- یک چهارم قاشق چای خوری
پودر زنجبیل- یک چهارم قاشق چای خوری
فلفل سیاه- به اندازه لازم
روغن مایع- به اندازه لازم
طرز تهیه:
*گوشت چرخ کرده بدون چربی، خرده نان، تخممرغ، جوز هندی و نمک را خوب با هم ورز دهید، سپس به اندازه گردو بردارید و در کمی روغن تفت دهید.
سپس گوشتها را بردارید و کنار بگذارید.
پیاز و سیر را در کمی روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شود؛ سپس مواد باقیمانده را به آن اضافه کنید و پس از جوش آمدن، حرارت را کم کنید
و بگذارید به آرامی به مدت ۴۵ دقیقه بپزد تا سبزیجات نرم شود.
سپس گوشت قلقلی را اضافه کنید و بگذارید خورشت نیم ساعت دیگر بپزد.
گاز را خاموش کنید و در صورت نیاز کمی آرد یا نشاسته ذرت و آب به آن اضافه کنید و مجدداً روی حرارت کم قرار دهید و هم بزنید تا کمی غلیظ شود.
خراسان