گــــــــــردو

پیراشکی له معجون در فر

يكشنبه, ۱۱ بهمن ۱۳۹۴، ۱۱:۰۸ ب.ظ

له معجون در مدل پیراشکی را آموزش می دهیم که جزو غذاهای پرطرفدار کشور ترکیه است

مواد لازم:


آرد ۴ لیوان

مایه خمیر فوری ۱ قاشق مربا


روغن مایع ۱ استکان

ماست آبدار ۱ لیوان


نمک و آب


مواد داخلی:


گوشت چرخ شده ۲۵۰ گرم

گوجه فرنگی ۴ عدد


پیاز ۳ عدد

فلفل سبز ۵ عدد


جعفری خرد شده یک دسته

نمک و روغن مایع, فلفل سیاه


طرز تهیه :

در کاسه آرد ریخته روی آرد نمک می پاشیم و وسطش را باز کرده در وسط آن مایه خمیر را ریخته روی مایه خمیر روغن مایع و آب می ریزیم و هم میزنیم خیلی کم اب ولرم می ریزیم

و قسمت وسط را هم زده تا خمیر مایه حل شود و از قسمت میانی هم زده تا به کناره های برسیم و خمیر نرمی بدست می آید خمیر را به ۱۶ قسمت تقسیم کرده و گرد می کنیم رویش آرد پاشیده و به اندازه بشقاب شیرینی خوری باز میکنیم برای مواد داخلی گوشت چرخ شده ,گوجه فرنگی,پیازها,

فلفلها و جعفری را ریز خرد کرده همه اینها را مخلوط میکنیم سپس نمک, فلفل سیاه, روغن زیتون ریخته و مخلوط میکنیم به وسط خمیرهایی که باز کردیم می گذاریم به شکل هلال ماه

درست کرده در سینی فر چرب شده چیده در فر از قبل گرم شده در ۱۸۰ درجه قرار می دهیم تا بپزد.


دکترسلام

  • ۹۴/۱۱/۱۱
  • blogo

آشپز خانه

پیراشکی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی