گــــــــــردو

برش های کیک خامه ای

دوشنبه, ۱۲ بهمن ۱۳۹۴، ۱۱:۱۵ ب.ظ

این رسپی از کیک های بسیار ایده آلی است بخصوص برای تولدها بسیار مناسب است و همه این کیک را دوست خواهند داشت


مواد لازم:


تخم مرغ ۴ عدد

آرد ۴ قاشق


شکر ۱ لیوان

شکلات تلخ ۸۰ گرم


کاکائو ۱ قاشق

کره ۱۰۰ گرم


بکینگ پودر ۱ قاشق مربا


کرم:


شیر ۴ لیوان

شکر ۱ لیوان


آرد ۲ قاشق

گردو ۱ لیوان


نشاسته ۱ قاشق

وانیل ۱ پاکت


رویه:


خامه ۱ پاکت

پودر نارگیل ۱ لیوان


طرز تهیه :


در یک کاسه شکلات و کره را ریخته و بطریق بن ماری حل می کنیم

در یک ظرف تخم مرغ ها را دانه دانه ریخته و خوب مخلوط می کنیم شکر را ریخته و خوب با میکسر مخلوط می کنیم تا ذرات شکر حل شود سپس کاکائو , بکینگ پودر و آرد را می ریزیم

و مخلوط میکنیم در قالب کیک کاغذ روغنی انداخته و مواد را می ریزیم درفر ۱۷۰ درجه از قبل گرم شده بمدت نیم ساعت قرار می دهیم تا بپزد

برای درست کردن کرم:

در قابلمه شیر را ریخته در حرارت گذاشته و شکر, وانیل, آرد و نشاسته را هم اضافه میکنیم و مرتب هم زده تا به قوام بیاید وقتی جوشد پودر نارگیل را اضافه کرده و به هم زدن ادامه می دهیم

وقتی این هم جوشید از حرارت بر می د اریم و می گذاریم خنک شود وقتی کیک پخت می گذاریم سرد شود و از پهنا به دو قسمت تقسیم می کنیم قسمت زیر آن را دوباره در ظرف فر می گذاریم

 رویش بیش از نصف کرم را ریخته و خوب می مالیم و نصف دیگر خمیر را روی آن می گذاریم الان بقیه کرم را در یک قابلمه ریخته داخلش شکلات ریخته و ذوب میکنیم

روی کیک هم این سس را می ریزیم. کرمی که جدا کردیم در قیف ریخته اگر بیش از حد سفت شده شیر سرد می ریزیم و قوامش را درست می کنیم روی شیرینی رابا خامه و پودر نارگیل تزیین می کنیم.


دکترسلام

  • ۹۴/۱۱/۱۲
  • blogo

آشپز خانه

شیرینی

کیک

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی