گــــــــــردو

سوپ زنجبیل و هویج

پنجشنبه, ۱۵ بهمن ۱۳۹۴، ۱۱:۴۳ ب.ظ

مواد لازم برای دو نفر:


۱٫هویج بدون پوست و خرد شده – ۵ عدد متوسط

۲٫زنجبیل رنده شده – ۲ قاشق غذا خوری


۳٫پیاز خرد شده – ۲ عدد متوسط

۴٫آب سبزیجات یا گوشت – یک پیمانه


۵٫آب پرتقال – نصف پیمانه

۶٫روغن زیتون – ۲ قاشق غذا خوری


۷٫نمک و فلفل-به میزان لازم


طرز تهیه:

۱٫پیاز و زنجبیل را در روغن تفت دهید تا پیاز کمی نرم شود.

۲٫آب سبزیجات یا گوشت را به پیاز سرخ شده اضافه کنید و بگذارید آرام بپزد تا سوپ کمی غلیظ شود.


۳٫سپس آب پرتقال را به آن اضافه کنید و پس از به جوش آمدن از روی گاز بردارید.

۴٫غذا که کمی سرد شد در غذا ساز بریزید و هم بزنید تا یکدست شود و به شکل پوره در بیاید.


۵٫نمک و فلفل را اضافه و سرو کنید.


خراسان

  • ۹۴/۱۱/۱۵
  • blogo

آشپز خانه

سوپ

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی