سالاد سالمون و سبزیجات
مواد لازم :
فیله سالمون بدون پوست:۱۵۰ گرم
روغن زیتون :به میزان لازم
مارچوبه (در صورت در دسترس بودن): ۲ بوته
کدوسبزبزرگ_ یک عدد
ارزن پخته: نصف فنجان
نخود شسته وپخته شده :۴۰۰ گرم
پیاز کوچک وخردشده: یک عدد
جعفری تازه : نصف فنجان
آب جوش :۱۵۰ سی سی
ماست کم چرب : ۹۰ گرم
آب یک عدد لیمو
پیازچه خردشده: ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
در سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید و تکه های سالمون را با کمی روغن آغشته کنید و در فر قرار دهید تا زمانی که کناره های آن طلایی شود. کدو سبز را از طول به برش های نازک تقسیم کنید
وهمراه مارچوبه به مدت ۲ دقیقه در فر قرار دهید. نخود، کدو، مارچوبه، پیاز و ارزن را در ظرف مناسب بریزید و جعفری و تکه های ماهی را اضافه کنید. آب را اضافه کنید
وروی سالاد را بپوشانید و ۲تا ۳ دقیقه صبر کنید وبا قاشق کمی هم بزنید. در ظرف دیگر آب لیمو، پیازچه وماست را مخلوط و هنگام سرو به سالاد اضافه کنید.
خراسان