گــــــــــردو

بقچه پنیر و جعفری با شکل متفاوت

جمعه, ۱۶ بهمن ۱۳۹۴، ۱۱:۳۱ ب.ظ

مواد لازم:


شیر ولرم ۱ لیوان

آب ولرم ۱ لیوان


روغن مایع ۱ لیوان

تخم مرغ ۱ عدد( زرده برای رویش)


نمک ۲ قاشق مربا خوری

شکر ۶ قاشق


خمیر مایه ۱ پاکت

آرد ۶-۶٫۵ لیوان


مواد داخلی:

پنیر سفید۱۰۰ گرم


جعفری مقداری


رویه:

زرده تخم مرغ


طرز تهیه:

در یک کاسه شیر ولرم ریخته رویش خمیر مایه می ریزیم و خوب مخلوط میکنیم تا خمیرمایه خوب حل شود سپس آب ولرم , روغن مایع,سفیده تخم مرغ, نمک و شکر را می ریزیم

و خوب مخلوط میکنیم در آخر آرد را می ریزیم و خوب ورز میدهیم تا بدست نچسبد رویش را پوشانده ۱ ساعت استراحت کند حالا در یک ظرف پنیر سفید رنده شده می ریزیم

رویش جعفری ریز خرد شده می ریزیم. حالا از خمیر به اندازه گردو برداشته و با وردنه باز میکنیم ( مثل تصویر) و با چاقو برش میزنیم مثل تصویر از مواد پنیر و جعفری ریخته

و از یک طرف شروع به رول کردن میکنیم به طرف خود میپیچیم تا گرد شود در سینی فر کاغذ روغنی انداخته و میچینیم رویش زرده تخم مرغ می مالیم رویش کنجد می زنیم

در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده قرار میدهیم ۲۰-۲۵ دقیقه قرار می دهیم تا رویش طلایی شود بعد از آن از فر در آورده رویش را پوشانده و ۱۵-۲۰ دقیقه بعد که ولرم شد سرو میکنیم.


دکترسلام

  • ۹۴/۱۱/۱۶
  • blogo

آشپز خانه

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی