بقچه پنیر و جعفری با شکل متفاوت
مواد لازم:
شیر ولرم ۱ لیوان
آب ولرم ۱ لیوان
روغن مایع ۱ لیوان
تخم مرغ ۱ عدد( زرده برای رویش)
نمک ۲ قاشق مربا خوری
شکر ۶ قاشق
خمیر مایه ۱ پاکت
آرد ۶-۶٫۵ لیوان
مواد داخلی:
پنیر سفید۱۰۰ گرم
جعفری مقداری
رویه:
زرده تخم مرغ
طرز تهیه:
در یک کاسه شیر ولرم ریخته رویش خمیر مایه می ریزیم و خوب مخلوط میکنیم تا خمیرمایه خوب حل شود سپس آب ولرم , روغن مایع,سفیده تخم مرغ, نمک و شکر را می ریزیم
و خوب مخلوط میکنیم در آخر آرد را می ریزیم و خوب ورز میدهیم تا بدست نچسبد رویش را پوشانده ۱ ساعت استراحت کند حالا در یک ظرف پنیر سفید رنده شده می ریزیم
رویش جعفری ریز خرد شده می ریزیم. حالا از خمیر به اندازه گردو برداشته و با وردنه باز میکنیم ( مثل تصویر) و با چاقو برش میزنیم مثل تصویر از مواد پنیر و جعفری ریخته
و از یک طرف شروع به رول کردن میکنیم به طرف خود میپیچیم تا گرد شود در سینی فر کاغذ روغنی انداخته و میچینیم رویش زرده تخم مرغ می مالیم رویش کنجد می زنیم
در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده قرار میدهیم ۲۰-۲۵ دقیقه قرار می دهیم تا رویش طلایی شود بعد از آن از فر در آورده رویش را پوشانده و ۱۵-۲۰ دقیقه بعد که ولرم شد سرو میکنیم.
دکترسلام