گــــــــــردو

مرغ خامه ای لای ساندویج

شنبه, ۱۷ بهمن ۱۳۹۴، ۱۱:۱۶ ب.ظ

مواد لازم:


مرغ ۲ تکه

خامه ۲ قاشق ( اگر خامه نبود کره هم می توانید جایگزین کنید)


فلفل سیاه

نمک و آویشن


موادداخلی:


کاهو

خیار شور


کچاب

جعفری و گوجه فرنگی- خردل


طرز تهیه :


مرغ ها را خرد کرده و در تابه ریخته وقتی مرغها آبش را کشید خامه ریخته و سرخ می کنیم در آخر پخت آویشن , نمک و فلفل ریخته و هم می زنیم و از حرارت بر می داریم

در لای نان ساندویج گذاشته و کاهو , خیارشور , کچاب , جعفری ,گوجه فرنگی و خردل گذاشته سرو می کنیم.


دکترسلام

  • ۹۴/۱۱/۱۷
  • blogo

آشپز خانه

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی