مرغ خامه ای لای ساندویج
شنبه, ۱۷ بهمن ۱۳۹۴، ۱۱:۱۶ ب.ظ
مواد لازم:
مرغ ۲ تکه
خامه ۲ قاشق ( اگر خامه نبود کره هم می توانید جایگزین کنید)
فلفل سیاه
نمک و آویشن
موادداخلی:
کاهو
خیار شور
کچاب
جعفری و گوجه فرنگی- خردل
طرز تهیه :
مرغ ها را خرد کرده و در تابه ریخته وقتی مرغها آبش را کشید خامه ریخته و سرخ می کنیم در آخر پخت آویشن , نمک و فلفل ریخته و هم می زنیم و از حرارت بر می داریم
در لای نان ساندویج گذاشته و کاهو , خیارشور , کچاب , جعفری ,گوجه فرنگی و خردل گذاشته سرو می کنیم.
دکترسلام