گــــــــــردو

نودل کره ای

دوشنبه, ۱۹ بهمن ۱۳۹۴، ۱۱:۰۹ ب.ظ

مواد لازم:


۵۴۵ گرم نودل تخم مرغی

۲ قاشق غذاخوری کره


۲ قاشق غذاخوری پنیر پارمیسان رنده شده

۱ قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده

نمک و فلفل


طرز تهیه:


دو لیتر آب رو به همراه یک قاشق غذاخوری نمک در قابلمه ریخته و روی حرارت بالا قرار بدین تا جوش بیاد. بعد از اینکه آب جوش اومد، نودل رو داخلش بریزین. پنج دقیقه طبخش بدین و بعد

نودل رو آبکشی کنین. یک چهارم فنجان آب پخت نودل رو نگه دارین.

نودل های داغ آبکشی شده رو در یه کاسه بزرگ ریخته و کره و پارمیسان رو بهش اضافه کنین و هم بزنین تا کره آب بشه. حالا یک تا دو قاشق غذاخوری از آب پخت نودل رو که در مرحله قبل نگه

داشتین بهش اضافه کرده و به همراه جعفری خرد شده خوب هم بزنین. نمک و فلفل رو هم در مرحله آخر برای طعم دار کردن اضافه کنین.


نوین زی

  • ۹۴/۱۱/۱۹
  • blogo

آشپز خانه

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی